Campaign Log for North America

From Hastur
Jump to: navigation, search
Savage WorldsSavage Worlds fan logo
Necessary EvilNecessary Evil

This is the campaign log for the North American cell in the Necessary Evil campaign.

Session 1

Våra hjältar (eller superskurkar) har haft en tid att fira att alla superhjältar är borta.

Ett problem kvarstår: Rymdisarna har nu börjat att jaga även superskurkarna.

Mr Jones gör slag i saken och bjuder in lite kända hårdingar till ett möte vid Arkhams gamla nerlagda mentalsjukhus.

Efter häftiga diskussioner fram och tillbaka kommer de fram till att de skall kidnappa en rymdis som de ska plantera in någon sorts sjukdom som kan spridas bland rymdisarna.

Mr Jones har ordnat med en obducent som ska fixa in sjukdomen.

Upgrader ställer frågan hur vi ska fånga en, efter ytterligare diskussioner kommer man fram till man ska söva ner den.

På sjukhusen blir det svårt att komma åt bedövningsvätskan så man beslutar sig för att bege sig till Boston Zoo för där finns det en veterinärklinik.

Medans man väntar in Mr Jones chaufför som dröjer sticker Asia i förväg.

Hon tar sig in på baksidan över en mur och är snabbt in på området. Efter en stunds letande hittar hon rätt byggnad väl inne rotar hon i bland flaskor och burkar och till slut hittar hon bedövningspilar och sömnmedel. Precis lagom anländer de övriga när Asia går ut genom grinden som inget har hänt. Hon möter de andra på ett fik på andra sidan gatan,där de gör en upptäckt att hon glömt att ta med bedövnings geväret . Så Asia och Mr.X ger sig in igen men då dyker en polispatrull som Asia gör processen kort med. Därefter smyger de in och hämtar geväret. Efter att de har kommit tillbaka ringer Mr,Jones till polisen och säger att ett hemskt brott har begåtts, sen försvinner de i Mr.Jones bil.

Åter på mentalsjukhuset börjar de planeringen hur de ska göra. Först bestämmer de att de skjuta den med bedövnings pilarna de har snott, men upptäcker att ingen kan hantera ett gevär.

Mr.jones säger att kan fixa en skytt men han kan inte dyka upp på ett par dagar. Då kommer Upgrader på man kan bygga en fälla med bedövningspilarna. De andra tycker det låter som en bra idé.

Efter mycket skruvande och bankande är fällan klar att använda.

Senare efter en del letande hittar man en radio och sattelitstation där Upgrader hackar in sig på de olika radionäten och drar i gång en del larm, medan de övriga placerar ut fällan. Det dröjer inte så länge innan en patrull av mänskliga överlöpare ledda av en Fin dyker upp och börjar att söka av området.

Det slutar med jävla tumult. Sprängladdningen i fällan går av Mr,jones bil blir skjuten till slagg. Upgrader lobbar iväg en Stun grenade rätt in i närstriden mellan Asia och rymdisen. Asia blir också träffad och blir liggande en stund.

Efter mycket om och men lyckas gänget att tillfångata rymdisen och ha död de övriga i patrullen och sno en pansarbil. Nöjda med sin framgång återvänder de till Arkham.